Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

önceki dokumalarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (ekol, alışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bir binada yahut bina merhametsiznda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Devam-3/C’de tamlanan sürelere munis olması mecburidir.

 Bir dokumada veya katlarında mevcut her kullanıcı derunin, vesair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan olmak zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara vasıtasız ulaşım sağlamlanması gerekir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Belli şartlar şeşnda zat saykaloriın bulunma ihtimaline bakılırsa farklı ve farklı lakinçlar bâtınin kullanılan bünyelarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar tatbikat düzında kaçış merdiveni adı ile de anılmaktadır.

Sertifikanın olması oranlamak her vakit yangın kapkaloriın sertifikaya nazaran üretildiği valörına da gelmemektedir. Bu konuda da tetik olmalısınız.

Yegâne kanatlı veya çift kanatlı olarak dayanıklı malzemelerden üretilebilen bu kapı modellerini gözlemek ve hizmetlerimiz için bilgi kazanmak için sizleri çhileışma ofisimize bekleriz.

kaynağı bileğişlemtir]

Şişen Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki tıngırlukları kapatmak kucakin kapının kenarlarının etrafında, sıcaklıklar belli bir limitın üzerine çıktığında koskocamanleyecek şekilde tasarlanmış şişen conta olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın Yangın Çıkış Kapısı kapılarının çıkış veçheüne hak panik bar kolu bulunmasıdır.

Contaları Denetleme Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şieğlenceli contaları muayene edin. Hasar izi olmadan oturaklı olduklarından sakıncasız olmalısınız.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların canipı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Rabıtalar Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde Cin fikirli Zibek'e ilişik iş yeterli hâlâ belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Report this wiki page