Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Bunun bâtınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Süflida en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangına karşı korunmakta size en dobra hizmeti veren firmayı aralıkştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe uygun üretim yapmaktayız. Pahal halde yapmış olduğumız emekin medlulı kalmayacak ve insanlar mazarrat göreceklerdir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler nazar önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Veriler bapların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin tümü manevra içinde kaydedildiği muhtevain ciddi hayatta aynı skorları vermeyebilir.

– İç koridora açılan kapılar en az 30 dakika yangına Yangın Merdiveni Kapısı karşı dayanıklı olacak ve otomatik kapatan otomatik düzeneklerle donatılacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

– İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın ya da öbür acil durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak yerinde müstacel keyfiyet çıkışlarıyla donatılacaktır.

Yangın kapıları, hem dirlik kurtarıcı hem bile mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve Yangın Merdiveni Kapısı yamanın yayılmasını engelleyerek kişilere tahliye bâtınin elan çokça dem sağlar. Hatta, yangının binada elan bir araba yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Firmaların genel olarak pratik yöntemi; Apartmanların Yangın Merdiveni Kapısı Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; horda kâin Garaj alegori iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi biryoğun binada yangın güvenliği üzere kullanılan birimlerdir..

Beli, yangın kapıları enerji tasarrufuna yardımcı olabilir. Baplar, ısıyı kucakeride tutarak ve antipatik havanın başlangıçini engelleyerek enerji verimliliğini artırabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek kuvvet ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Report this wiki page